Smoothie a’la Maija

Nyt on aika syödä pakastimesta kotimaisia marjoja

Teen smoothien pohjan esim. sokerittomasta marjamehusta tai tyrnimehusta, vähän chiansiemiä, avokado, erilaisia marjoja, luomu kurkkua ja erilaisia marjoja, raaka luomu kananmuna ja luomukermaa tai kookosmaitoa (karrageenitöntä kermaa ehdottomasti). Sitten vain blenderi käyntiin ja hups kun tulee hyvää. Otan töihin smoothia lasipurkkiin, johon voi lisätä vielä tyrnipellavarouhetta ja muutaman pähkinän. Maistuu hyvältä ja on terveellistä. Flavonoideja, rasvaa, proteiiniä ja kuituja sisältävä voimavälipala. Yleensä teen kahden päivän annoksen, säilyy hyvin jääkapissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s