Kuninkaallinen kimppu

Kuningaspari ja Victoria Helsingissä 1996.

Kuningaspari ja Victoria Helsingissä 1996.

Elokuussa 1996 Ruotsin kuningaspari vieraili valtiovierailun merkeissä Helsingissä. Tein keikkatöitä sen aikaiseen kukkakauppa Madonaan, jonka omisti silloin floristi Anne Kuparinen. Olen tehnyt monia valtiovierailukimppuja, sekä seppeleitä kun asiakkaana oli mm. tasavallan presidentin kanslia.

Anne valmisti Victorian kukkakimpun ja minä kuningatar Silvian.

Kimpussa käytin erivärisiä orvokkeja, maksaruohoa, kielopuuta, pieniä ruusuja, sekä shalalin lehtiä. Katkaistun varsin tekniikkaa hyväksi käyttäen, jolloin kukan omat varret katkaistaan ja varsia jatketaan rautalangalla, jotka teipataan kukkateipillä, etteivät ne tunnu kädessä. Varret viimeistellään vielä silkkinauhalla. Kimppu oli kesäinen ja väriltään heleän sinikeltainen.

Lähikuva kimpusta.

Lähikuva kimpusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s