Muut hoidot

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä Intiassa ja Tiibetissä. Hoito tehostaa ja aktivoi lymfanesteiden kiertoa ja parantaa ääreisverenkiertoa.

Hoidolla on kehoa lämmittävä vaikutus, lihaksisto- ja olotila rentoutuu. Sopii stressaantuneelle ja huonosti nukkuvalla, ei raskaana oleville, sydänoireista kärsiville tai kun ihossa on tulehdustila.

Kuumakivi hieronta tehdään lämpimillä basalttikivillä.

 

Antlitz-analyysi

Opiskelin Dr. Wilhelm Heinrich Schusselerin kehittämän antlitz-analyysin. Analyysillä voidaan todeta jokaisen kasvoista kivennäisaineiden puutostiloja koskeva ”resepti”: kasvoissa ihon värityksen, rasvaisuuden, kiillon, ryppyjen ja muiden ihonpinnan muutosten perusteella ja antaa suositus tarpeellisista solumineraalista. Teen itse analyysejä asiasta kiinnostuneille. Kun solut voi hyvin, niin koko keho voi hyvin!  Lue lisää solumineraaleista http://solumineraalit.fi/

Faktaa: Kivennäisaineet kalsium, kalium, rauta, magnesium, natrium, fluori, fosfori, kloori, rikki ja pii ovat kehomme rakennusaineita. Ilman niitä ei olisi elämää. Solumineraalit sarjaan kuuluvat yhdisteet ja joitakin mainintoja niiden vaikutuksista: Calcium fluoratum. Auttaa kehossa kaikkeen missä tarvitaan elastisuutta, kuten verisuonten seinämissä ja nivelsiteissä. Calcium phosphoricum. Tehokas apu kehon rentoutukseen, unihäiriöihin ja verenkierron vilkastuttamiseen. Ferrum phosphoricum. Lievittää kipuja. Kaikkeen ensiapuun, sekä raudan imetymishäiriöihin. Kalium chloratum. Puhdistaa verta ja lisää siten sen jouksuvuutta. Kalium phosphoricum. Antiseptinen vaikutus, tärkeä aivojen toiminnalle. Kalium sulfuricum. Aktivoi aineenvaihduntaa. Tärkeä iholle ja lihaksille. Magnesium phosphoricum. Tehokas apu kramppeihin ja suonenvetoon. Natrium chloratum. Hoitaa ja säätelee solun nestetasapainoa. Natrium phosphoricum. Säätelee kehon happo-emäs tasapainoa. Natrium sulfuricum. Tuo apua turvotukseen ja nesteen kerääntymiseen. Silicea. Rakennusaine kynsille, hiuksille, iholle ja sidekudoksille. Calcium sulfuricum. Avuksi kaikissa kehon märkivissä sairauksissa.

ROSEn-TERApia ja -Liikunta

Olen kiinnostunut ihmisestä kokonaisuutena ja haluan oppia kaiken aikaa lisää. Mielenkiinnon kohteena minulle on myös Rosen-terapian kautta oppia tuntemaan käyttäytymistämme. Kehoomme on jäänyt muistijälkiä jo lapsuuden ja kasvumme aikana, ja näillä saattaa olla vaikutusta liikkumiseen ja hengitykseen. Jokaisella on kuitenkin oma vastuu siitä, että lähtee muutosprosessiin mukaan.

Rosen-liikunnan ohjaajakoulutukseen tutustuin 2010 ja uskon kahden vuoden sisällä saavani nimikkeen. Tämä on lempeää ja kehoa avaavaa liikuntaa. Sen tarkoituksena ei ole suorittaminen tai lihasmassan kasvattaminen. Toistaiseksi en tee kumpaakaan hoitoa vielä.